Wiedźmin 3: Dziki Gon (PC)

ObserwujMam (444)Gram (166)Ukończone (205)Kupisz (139)

Recenzja gracza - Wiedźmin 3: Dziki Gon (PC)


Roo23th @ 13:45 13.12.2016
"Roo23th"

gra nie zasługuje na genialną ze względu na błędy ale dobra jest



..


oceny graczy
Genialna Grafika:
10
Świetny Dźwięk:
9
Dobra Grywalność:
5
Werdykt - Okropna gra!
Screeny z Wiedźmin 3: Dziki Gon (PC)
Dodaj Odpowiedź
Komentarze (15 najnowszych):
0 kudosshuwar   @   22:35, 15.12.2016
Czy ktoś jeszcze chciałby powiedzieć, że moje recki są za krótkie? Uśmiech Uśmiech Uśmiech

Ale najlepsza jest ocena: 10 grafa, 9 dźwięk, 5 grywalność - średnia "Okropna Gra". To jakaś wyższa matma, albo statystyka jak przed wyborami prezydenckimi Uśmiech
0 kudosTUKANISKO74   @   01:56, 07.10.2017
Ja Bardzo przepraszam ale to nie jest recenzja tylko "ocena" gry, zresztą ocena nie zrozumiała, wszystko OK ale gra BE ?!? Czy ktoś rozumie o co chodzi ?
0 kudoslogan23   @   16:35, 07.10.2017
Ktoś tu w ogóle grał grę czy ocenił tylko po początku grania.
0 kudosfebra1976   @   17:54, 07.10.2017
Bo to zła gra była, a nad złą grą nie należy się rozpisywać.
0 kudoslogan23   @   18:47, 07.10.2017
Cytat: febra1976
Bo to zła gra była, a nad złą grą nie należy się rozpisywać.
To zła kobieta była. A poważnie Roo23th ocenił a pewnie nawet nie grał.
0 kudosfebra1976   @   20:29, 07.10.2017
Hejtujecie biednego Roo23th a on biedny pisał, może i całą noc. Trochę szacunku dla ciężkiej recenzenckiej pracy. Długa nie zawierająca spilerów, zarazem dokładna recenzja może wyjść z pod każdej ręki. Skadensowaną i zaskakującą, to nie każdy.
0 kudoslogan23   @   20:40, 07.10.2017
Cytat: febra1976
Hejtujecie biednego Roo23th a on biedny pisał, może i całą noc. Trochę szacunku dla ciężkiej recenzenckiej pracy. Długa nie zawierająca spilerów, zarazem dokładna recenzja może wyjść pod każdej ręki. Skadensowaną i zaskakującą, to nie każdy.
Nie hejtuje bo hejterem nie jestem i mamy wolność wypowiedzi. Chyba że Polska to już druga Korea.
0 kudoslogan23   @   22:57, 07.10.2017
Cytat: febra1976
Ech!
Zdziwiony
Nie wiem czy nasz recenzent grał w Wiedźmina 3 czy tylko ocenił i nie podał żadnych sensownych argumentów.
Dodaj Odpowiedź